Tarih: 07.03.2023 13:21

Musa İLGÜZ Sevenlerini Yasa Boğdu

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Gürsel İLGÜZ'ün 19 yaşındaki yeğeni Musa İLGÜZ'ün ölümü, hemşehrelerini, yakınlarını, dost arkadaşlarını ve ailesini yasa boğdu.

19 Yaşında hayatının baharında giderken arkasında bir sürü acı bırakan merhum Musa İLGÜZ'ün cenaze törenine Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, iş insanları, Meclis üyeleri, muhtarlar, federasyon başkanları, sanatçılar, çocukluk arkadaşları, Beylikdüzü halkı, binlerce Kars Ardahan Iğdır Arpaçay'lı hemşehrileri ve Koçköy halkı katıldı.

Aile fertlerinin zaman zaman kriz geçirdiği ağıtların yakıldığı cenaze töreninde yakınları ve katılımcılar gözyaşları tutamadı.

Gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kars Arpaçay Koçköyü'nün sevilen siması iş insanı Bülent İLGÜZ'un oğlu Musa İLGÜZ'ün Cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii'nde kılınan ikindi namazından sonra Yoğun bir kalabalık eşliğinde  Yakup Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Serhat Birikim Medya Gurubu olarak merhum Musa İlgüz'e Allahtan rahmet yakınlarına ve ilgüz ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Burhan Aydın/İstanbul/Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —