Tarih: 21.10.2023 23:34

Ankara 7.Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günlerinin 3.Gününde Bölgenin ve Ankara'nın Renkli Simaları Katıldı.

Facebook Twitter Linked-in

10 yıl önce Başlayan Pandemi Nedeni İle Ara Verilen 7. Kars Ardahan Iğdır tanıtım günleri Keçiören karabakent meydanında Gurbetle Sıla-ı Buluşturan Etkinliğe yoğun katılım devam ediyor.

Tanıtım günlerine   Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara bir önceki  milletvekili Nevzat Ceylan, Ardahan Belediye Başkanı,Sivil Toplum Kuruluşu başkanları, çok sayıda Kars Ardahan Iğdırlı vatandaşlar katıldı.

Tanıtım günlerinde Filistin ve tüm şehitlerimiz adına Kur'an tilaveti okundu
Dualar okundu İsrail lanetlendi.

Vali Şahin, Bir önceki Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan'a, kars standında Kars'ta büyük evliya Ebu Hasan harakani'nin sözünde olan bir tabloyu kendisine takdim ettiAnkara Valisi vasip Şahin, Ankara Bir önceki milletvekili Nevzat Ceylan Ardahan Belediye Başkanı, Sivil Toplum Kuruluşu başkanları katıldıkları tanıtım günlerinde standları gezerek, esnaflardan Kars Ardahan Iğdır yöresinin ürünleri hakkında bilgi edindiler.Filistin başta olmak üzere Sarıkamış ve tüm Şehitler ruhuna Kur'an tilaveti okundu, ve lokma da dağıtıldı.Daha sonra Vali Vasip Şahin, Filistin için kurulan yardım standını da ziyaret etti.

Ve basın ensuplarına Zalim İsrail ile ilgili bir açıklama yaptı.Akabinde Bir önceki Ankara milletvekili Nevzat Ceylan da Soyonist israille ilgili basın açıklaması yaparak bir yandan da bu tanıtımı düzenleyen başta Kars Ardahan Iğdır dernekler Federasyonu Genel başkanı Dr Erdoğan Yıldırım olmak üzere, tüm ekibine teşekkür etti, Filistin'in yanında olduğunu ve İsrail'i ise lanetliyorum diye kaydetti.

Hemen akabinde Ankara Valisi Vasip Şahin Kars basına açıklamalarda bulunarak hem Kars Ardahan Iğdır tanıtım günleri hakkında hem de İsrail'i sert bir dille eleştirerek Filistin'in yanında olduğuna vurguladıEn son gelen Ziyaretçiler arasında Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da katılarak Kars yöresinde gelen esnafları ziyaret etti Daha sonra basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı israil'i lanetledi Filistin'in yanında olduğunu kaydetti..




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —