Tarih: 01.04.2024 13:36

Başkan Demir, Ardahan halkına teşekkür etti"

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 100’ü açılan sandıklardan 5 bin 49 oy ile seçimleri ilk sırada tamamladı. 

Başkan Demir’in, en yakın rakibi Ak Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar ise 4 bin 875 oy ile ikinci oldu. CHP adayı Faruk Demir ile Ak Parti adayı Yunus Baydar arasındaki oy farkı ise 174 oldu.

Cumhuriyet Halk Partisinden yeniden Ardahan Belediye başkanı olan Faruk Demir, sosyal medya hesabından Ardahan halkına teşekkür etti.

"KAZANAN ARDAHAN OLMUŞTUR"

Başkan Demir, hafta sonu yapılan 31 Mart yerel seçimlerin Ardahan’da huzur ve barış ortamında geçmesine vurgu yaparak, "Değerli Ardahan halkı hepinize iyi geceler diliyorum. Seçimler nedeniyle geç saatlere kadar beklediniz. Resmi olmayan sonuçlara göre aldığımız oylarla Ardahan halkına bizi ikinci baharı yaşattıkları için teşekkür ediyorum. İl genelinde toplamda 50 sandık kuruldu ve seçimlerimizi yaptık. Bizler ıslak imzalı tutanaklarımızı aldık ve kendi verilerimizle karşılaştırdığımızda tekrardan ikinci dönem cumhuriyet halk partisinin bayrağı Ardahan belediyesinde dalgalanacak. Ben tüm Ardahan'ın yine belediye başkanı olacağım. Bana ve partimize oy veren vermeyen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Benimle birlikte bu demokratik yarışta yarışan tüm belediye başkan adaylarımıza da teşekkür ediyorum. Kazanan Ardahan olmuştur.” İfadelerini kullandı.

Çiğdem KOÇAK/Ardahan/Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —