Tarih: 02.04.2024 03:12

BBP’li Mustafa YILDIRIM Köprülü Belediye Başkanı Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Ardahan’ın tek Belde Belediyesi olan Köprülü’de 31 Mart yerel seçimlerinde B üyük Birlik Partisi (BBP) adayı Mustafa YILDIRIM Kazandı 

Ardahan  İli Göle ilçesi Köprülü Belediye Başkanı olmak için farklı siyasi partilerden 7 aday yarıştığı yerel seçimde Büyük Birlik Partisi (BBP) adayı Mustafa YILDIRIM 21 oy farkla seçimlerin kazananı oldu.

AK Parti’nin il genelinde hezimet yaşadığı yerel seçimler Köprülü Beldesinde de kendini gösterdi. Mevcut Belediye başkanı AK Partili Yücel Akkoç’un kazanmasına kesin gözüyle bakıldığı seçim öncesinde Büyük Birlik Partisi sürprizi yaşandı.

Köprülü Beldesi merkez Mahallesinde 4 aday yarıştığı için bölünen oylar yüzünden Köprüül Beldesi Mahallesi olan Dedeşen Köyünden aday olan BBP adayı Mustafa Yıldırımcı kendi köyünün çoğunluk oyu ile seçimi kazanıp Köprülü Belediye Başkanı seçildi.

Köprülü Beldesinde sandığa yansıyan oy dağılımı ise şu şekilde oldu: BBP Mustafa Yıldırımcı: 247, CHP Yüksel Bozkurt: 226, AK Parti Yücel Akkoç: 226, YRP Emirhan Sarıkaya: 185, DEVA Erol Özkurt: 174, MHP Çetin Haspolat: 19, Saadet Partisi adayı Turan Taşdemir ise 5 oy alarak son sırada yer aldı

Çiğdem KOÇAK/Göle/Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —