Tarih: 14.04.2024 00:50

CHP Ardahan'da bayramlaşma renkli görüntülere sahne oldu

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart seçimlerinden Ardahan genelinde zaferle çıkarak belediye sayısını 2’den 4’e çıkararak ikiye katlayan CHP’de bayramlaşma programındaki sevinç dikkatlerden kaçmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan, başkanlığında düzenlenen parti içi bayramlaşma programına ilçe belediye başkanları da tam kadro katıldı. Ardahan'da Merkez, Göle, Posof Belediyelerini kazanan buna karşın Hanak ve Damal Belediyelerini kaybeden CHP'de il örgütü il binasında bir araya gelerek bayramlaştı.

Seçimlerde büyük zafer elde eden CHP'de Milletvekili Özgür Erdem İncesu ve Belediye Başkanı Faruk Demir il dışında olduğu için katılmadı. Göle'de ilk kez CHP'yi iktidara taşıyan Gökhan Budak, bayram vesilesiyle il başkanlığında Posof Belediye Başkanı Erdem Demirci ile birlikte hazır bulundu.

Konuyla ilgili Ardahan il örgütünden yapılan açıklamada; " Bugün Ardahan İl Başkanlığımızda Bayram buluşması adı altında İl Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, Kadın Kolları Başkanlarımız, Gençlik Kolları Başkanlarımız ve Posof Belediye Başkanımız ve partililerimiz ile bir araya geldik. Tekrardan tüm hemşerilerimin ve partililerimin bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum." denildi.

Çiğdem KOÇAK/Ardahan/Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —