Tarih: 01.04.2024 13:32

CHP; Milletvekili İncesu, Ardahan'da tarih Yazdık

Facebook Twitter Linked-in

14 Mayıs Genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Ardahan Milletvekili seçilen Özgür Erdem İncesu yerel seçimlerdeki çalışması ile Ardahan’da tarih yazarak yeni bir sayfa açtı.

31 Mart yerel seçimlerin en başarılı isimlerinden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu’nun saha çalışması sandıklarda oy patlamasına dönüştü. Şovdan uzak sade bir seçim çalışması ile halkın sorunlarını dinleyip, çözüm önerilerini sunan Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu’nun çalışması halkta karşılık buldu.

1 Mart itibariyle meclisin tatil edilmesiyle birlikte seçim bölgesi olan Ardahan’a gelen CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu partisinin Belediye başkan adayları başta olmak üzere İl Genel ve Belediye Encümenlerine verdiği destekle Ardahan genelinde CHP’yi birinci parti yaptı.

Vekil İncesu, mütevazı kişiliği, bilgi ve donanımı ile CHP’nin Ardahan’da tarihi bir başarı elde etmesinin mimarları arasında yer aldı. Siyasi kulislerde hiç kazanılamaz gözüyle bakılan Göle, Posof ve Çıldır’da yıllar sonra seçimlerden başarıyla ayrılarak CHP’lilerin yüzünü güldürdü.

Çiğdem KOÇAK/Ardahan/Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —