Tarih: 14.02.2024 13:29

Göle Köprülüler, 10 Mart’ta İstanbul’da Buluşacak

Facebook Twitter Linked-in

Ardahan İli Göle ilçesi Köprülü Beldesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Anadolu Şubesi işbirliği “Dayanışma Gecesi” düzenleyecek.

Merkezi İstanbul Maltepe İlçesi Fındıklı Mahallesinde bulunan ve Başkanlığını Kenan Sarıkaya’nın yaptığı Ardahan İli Göle ilçesi Köprülü Derneği ve Anadolu Yakası Şubesinin organize edeceği “Dayanışma Gecesi” yöresel sanatçıların türküleriyle renklenecek.

Köprülü Beldesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Anadolu Yakası Şubesi 10 Mart 2024 Pazar günü saat 18.00-23.00 saatleri arasında düzenleyeceği “Dayanışma Gecesi” Ataşehir'in Mevlana Mahallesi Kıbrıs Caddesindeki Koç düğün salonunda yapılacak. İstanbul’daki Gölelileri bir araya getirecek ‘Dayanışma Gecesi’nde yöresel sanatçı Dilara Senemoğlu sahne alacak.

Köprülü Beldesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Sarıkaya, gurbetteki Gölelilerin bir araya geleceği gecede, göle kültürünün yaşatılması, birlik ve beraberliğin sağlanması amacıyla yapıldığını vurgulayarak, “Geleneksel olarak her yıl yapmaya gayret ettiğimiz dayanışma gecemiz bu yıl 10 Mart’ta Ataşehir’de yapılacaktır. 

Gecede Göle’nin ve köprülü beldemizin sorunları ve çözüm önerileri ile gurbettik hemşerilerimizin görüş ve önerileri alınacaktır. Dayanışma gecemize İstanbul’daki tüm hemşerilerimiz davetlidir” açıklamasında bulundu.

Ömer TURAN/Serhat Birikim 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —