9154,68%-0,64
39,08% 0,24
44,19% 0,00
4151,48% 0,35
6654,77% 0,31
Ardahan Kültürevinde yapılan genel kurulun Divan Başkanlığına Yusuf Durak, Divan Katip Üyeliğine Türkan Deli, Yılmaz Şen, Yılmaz Yıldırım, Cihan Karadağ, Edip Ayaz ve İbrahim Maden getirildi.
25 Mayıs 2025 Pazar günü Ardahan Kültür Evinde yapılan 15. Olağan Kongresinde Korkmaz Kaya ve Harun Yıldırım adaylık için yarıştılar.
Divan Başkanı Yusuf Durak, Gölelilerin el ele tutup kucaklamasını istemesinden sonra Salondakiler ayağı kalkıp ellerini kenetleyip havaya kaldırıp birlik mesajı vermeleri genel kurula ayrı bir hava kattı
Faaliyet Raporunu Ardahan İli Göle Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Başkanı Bülent Sarıtaç okudu genel kurulda oy çoğunluğuyla kabul edildi.
Dernek Başkan adayı Harun Yıldırım’ın Konuşması verdiği güçlü Göle’nin birlik mesajları solunda uzun uzun alkışlandı.
Sabah 11.00’başlayan oy kullanma Saat 17.00’de sona erdi yapılan sayım sonrası Korkmaz Kaya Göle derneğinin 15.’cibaşkanı seçildi.
Turan AKTÜRK/Esenyurt/Serhat Birikim