11347,70%0,30
40,83% 0,12
47,84% 0,95
4431,67% 0,84
7119,18% 0,73
Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Kadir Bozan, Kamu Başdenetçisi Mehmet Akarca ile beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Ziyarete Kamu Denetçileri Abdullah Cengiz Makas ve Özcan Yıldız, Genel Sekreter Mehmet Doğan, Kurumsal İletişim Birim Sorumlusu ve Basın Danışmanı Oya Demirel, Kamu Denetçiliği Uzmanları Serhat Varol ve Sait Korkmaz ile İletişim ve Organizasyon Büro Sorumlusu Feyza Dere katıldı.
Başkan Bozan, heyete Kars’ın ekonomik potansiyeli, yatırım fırsatları ve iş dünyasının beklentileri hakkında detaylı bilgiler sundu. Kamu Başdenetçisi Mehmet Akarca ise kamu denetçiliği sistemi ve yürütülen çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulundu.
KATSO Başkanı Kadir Bozan, nazik ziyaretlerinden dolayı Akarca ve heyetine teşekkür ederek, “Ülkemizin gelişimi için yürüttükleri önemli çalışmalarda kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.
Serhat Birikim / Kars Hasan OTHAN