16709,28%-0,07
43,62% 0,00
51,90% 0,01
7046,69% -0,13
11686,79% 0,00
Kars ili Susuz İlçesi Harmanlı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Derneğinin düzenlediği 1. Geleneksel KAZ gecesi yoğun ilgi ve katılım içerisinde gerçekleşti.
Esenyurt Nene Hatun Kültür merkezinde gerçekleşen 800 Kişinin kalgıdığı KAZ gecesinde sahne alan Mehmet Öndül saatlerce halay çektirdi.

BAŞKAN ULUÇAY TEŞEKKÜR ETTİ
Gecenin açılışında yoğun katılım ve ilgiden dolayı konuk ve hemşehrilerine teşekkür eden Kars İli Susuz İlçesi Harmanlı Dernek Başkanı Mithat Uluçay, bütün köylülerimizi bir araya getirip hasret gidermek için budan sonra bu KAZ gecelerimizi geleneksel hale getireceğiz. Tekrar hoş geldiniz.
Dernekçiliğin gönül işi olduğunu bu yüzden bazı projelerini hayata geçirmekte zorluk çektiklerin dile getiren Başkanı uluca,
Daha sonra AK Parti MKKY Üyesi ve İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, MHP önceki dönem MYK Üyesi Gökhan Türkeş Öngel, TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu birlik beraberlik kardeşlik mesajı verdiler
SANATÇI ÖNDÜL KARDEŞLİĞE DAVET ETTİ
Hepimiz Kardeş türküsüyle programa Başlayan ünlü sanatçı Mehmet Ündül, katılımcılara saatlerce halay çektirdi.
Geceye AK Parti MKKY Üyesi ve İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, MHP önceki dönem MYK Üyesi Gökhan Türkeş Öngel, Ak Parti Avcılar İlçe Başkanı Gürkan Aksoy, TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, Kars Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Oruç Oymak, Esenyurt Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Gürsel Doğan, İstanbul Gazeteciler Derneğinin Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Küpeli, 29 Ekim Cumhuriyet Kadınlar Dernek başkanı Arife Hatunoğlu, Van Federasyon Genel Başkanı AVENDER Dernek Engelliler Dernek Başkanı Ahmet Halit Vardar, Kültür Bakanlığı sanatçısı Yılmaz Yıldırım. Türk Sanat Müzik Sanatçısı Adullah Gülmez, Arpaçay Kardeştepe Köy dernek başkanı Harun Ocak,, Arpaçay Kıraç Köy Dernek başkanı Yüksel Güneş, Kakaç Köy dernek başkanı Vurul Papakçı adını lazamadığımız sTK baykanları Kars Susuz’lu ve Harmanıl köylülere katıldı.










Turan AKTÜRK/Esenyurt/Serhat Birikim