Tarih: 05.04.2024 02:06

Orhan ÇERKEZ, Çekmeköy’ü Birlikte Yöneteceğiz

Facebook Twitter Linked-in

CHP Mazbatayı olduktan sonra Belediyenin önünde kalabalığa seslenen CHP Çekmece Belediye Başkanı Orhan ÇERKEZ; Çekmeköy’ü birlikte yöneteceğiz dedi.

ÇEKMEKÖY’DE YENİ DÖNEM BAŞLADIBELEDİYE BAŞKANI ÇERKEZ TEŞEKKÜR ETTİ

Mazbata töreninde sonra çekmece belediyesinin önünde buluşan binlerce vatandaşa seslenen CHP Çekmece Belediye Başkanı Orhan ÇERKEZ; yoğun katılım ve ilgiden dolayı konuklarına,Partili yoldaşlarına, Hemşehrilerine ve Çekmeköy halkına teşekkür ederek konuşmalarını şöyle sürdürdü;

Bize güvenip Belediye Başkan adayı gösteren  başta CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e, CHP İl Başkanı Özgür Çelik’e, İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na, CHP’’nin bütün kadrolarına,

Seçim sürecinde sokak sokak çalışıp benimle bu başarı destanını yazmak için mücadele başta CHP Çekmeköy ilçe Başkanına, Kadın Kolları başkanına, Gençlik kollarına,  gençlik Kolları başkanına, ilçe yönetimine partili dostlarımıza, çok değerli Çekmeköy konuşmamızda hepinize teşekkür ediyor saygılarımla sunuyorum. 

Bugün burada yıllarca özlemini çektiğimiz sosyal demokrat belediyecilik için, 45 gündür hep birlikte yola düştük bizleri yalnız bırakmayan, bizleri destek olan herkese en içten dileklerimle teşekkür ediyorum. 

Bundan sonra seçim süresi bitti, namuslu adil bir sistem kurup Çekmeköy'ü birlikte yönetmeye başlayacağız.

Bu ülkenin sevgiye, hoşgörü ihtiyacı var, bu nedenle Çerkezköy’ün çocuklarına, gençlerine, kadınlarına bizlere destek sunan hemşerilerimize sözümüz var, bu ülkeye sözümüz var, huzur sevgi olması için söz vermiştim sözümün arkasındayım yarından itibaren çalışmaya başlıyoruz.

Kurulduğundan beri Çekmeköy’e hizmet eden Belediye başkanlarımıza, Meclis üyelerimize. Muhtarlarımıza, kanaat önderlmerimize çok teşekkür ediyorum özellikle rahmeti Sırrı Çelik Başkanımızı 90’lı yıllarda yarım kalan bir sosyal projemiz vardı.  buradan kendisini rahmetli anıyorum onu bıraktığı yerden biz devam edeceğiz biz daha sonra da siz devam edeceksiniz size ihtiyacı var mutlaka bu ülkede yeni bir ilçe inşa edeceğiz adil hizmet eşitlikle hizmet ediyor edeceğim herkese saygılarımı sunuyorum.

ÇERKEZ Konuşmasının sonunda katılımcıların  tek tek elini sıkıp fotoğraf çektirdi .

SAATLERCE HALAY ÇEKTİLER

Katılımcılar CHP Çekmeköy Belediyle başkanı Orhan Çerkez’i tebrik ettikten sonra saatlerce halay çektiler

Yağmur KÜPELİ/ÇEKMEKÖY/Siyasal Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —