Serhat Ardahan spor Kulüp Başkanlığından istifasından sonra konuşan Serhat Ardahan Spor önceki Dönem Kulüp Başkanı Sanatçı Murat Gökdemir, hizmet edenlerin şevkini kırmayalım.
Gökdemir; “Bu sezon yaşanan hoca sıkıntıları nedeniyle 3’ncü lige çıkma şansını kıl payı kaybeden Serhat Ardahan spor hepimizi üzdü, ama bu şampiyonluk kadar önemli bir şeyi başardılar.
Çok zor durumdayken Serhat Ardahan spor Kulüp Başkanı olan Üzeyir Engin, Kulübe maddi ve manevi desteklerinden ötürü hepimizin bir vefa borcunun olduğun dile getiren Serhat Ardahan Spor önceki Dönem Kulüp Başkanı Sanatçı Murat Gökdemir, Başkan Üzeyir Engin’e yapılan haksız eleştiriler ve yersiz konuşmalardan dolayı üzüntülüyüm döneminde bana da yapılan haksızlıkların aynısı oysaki bizler memleketimize hizmeti kendimize görev olarak biliyoruz. Üzeyir başkanı Memleket’e olan sevgisini hepimiz biliyoruz. Ancak bu konuda duyarlı olmayan bazı insanlar, siyaset yapacak, yok belediye başkanı vekil olacak muhabbeti ile insanların şevkini kırıyorlar ve ondandır ki hiç birimiz başarıyı yakalayamıyoruz.
Bu nenden den dolayı üzülüyorum Üzeyir Engin’e yapılan bu haksızlık yenir yutulur gibi değil ve en önemlisi hiç birimizin bu güne kadar yapamadığı bir başarıya imza atmış bir başkandan bahsediyoruz şehrimize kulübümüze Serhat Ardahanspor’a tesis tesis kazandırmış bir hemşehrimizdir arkadaşımız bu nedenle kendisine teşekkür ediyoruz.
Burhan AYDIN /İstanbul/Serhat Birikim