Tarih: 14.11.2023 17:50

Sarıkamış Derneği Kongre Yaptı, Cemalettin Aras Başkan Seçildi.

Facebook Twitter Linked-in

 

      Merkezi Esenyurt'ta bulunan Kars İli Sarıkamış Kültür ve Dayanışma Derneği Olağan genel kurulunu yaptı, İş İnsanı Cemalettin Aras Dernek Başkanı seçildi.

      Heyecanlı geçen, Mevlüt Alkan'ın divan başkanlığını yaptığı genel kurulun katip üyeliğini Embiya Gül ve Kemal Yıldırım yaptı.

BAŞKAN YÜZBAŞI TEŞEKKÜR ETTİ

 

      Genel Kurulun açılışında konuşan mevcut Dernek Başkanı Nurettin Yüzbaşı;  katılım ve ilgiden dolayı konuk ve hemşehrilerine teşekkür etti.

      Gurbet'teki Sarıkamış'lıların birlik ve beraberliği için hizmet ettiklerini dile getiren  Dernek Başkanı Nurettin Yüzbaşı;  sizlerin desteğinizle hizmet etmeye çalıştık Derneğin  hizmetlerini hayata getirmek için maddi manevi desek sunan hemşehrierine teşekkür etti.

      Yüzbaşı, 2023 Yılında yapılan 1008. Sarıkamış şehitlerini anma etkinliğine  yönetim kurulu ve üyelerimizle katılarak destek sunduklarını söyledi. 

      Tüzük Gereği maddeler okunup onaylandıktan sonra Cemalettin aras ve Hakan Çelik listesi yarıştı. Seçimin sonunda Hakan Çelik 61 o alırken Cemalettin Aras 124 oy alarak seçimi kazandı.

BAŞKAN ARAS TEŞEKKÜR ETTİ

      Seçim sonrası kendisini başkan seçen üyelere teşekkür eden  Sarıkamış Dernek Başkanı Cemalettin ARAS; Sarıkamış derneğini kuran kuruculara emeği geçen hemşehrilerine teşekkür etti. ARAS: Baxkanlık koltukları gelip geçicidir Dün Nurettin abı başkandı bu gün ben  yarın Hakan arkadaşım dernek başkanı olacak. Bu günkü genel kurulda  Sarıkamış kazandı. Bundan sonraki süreçte  hepimiz el ele vererek Sarıkamış'ı büyütmenin yollarını aramalıyız bu yüzden hepinizden destek bekliyorum.

Burhan AYDIN/ Esenyurt/Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —